Rreth Nesh

Patrik – Klima ka filluar aktivitetin e saj në Janar 2004 me qëllim tregtimin e kondicionerëve, sistemeve ngrohje-ftohje, aspirim, aksesorë dhe shërbime. Dyqani jonë ndodhet në rrugën Myslym Shyri Nr.56 – Tiranë.

Cilesi dhe Garanci

I ofrojme klienteve tanë markat më të mira (Panasonic , LUCHT-Lhz ) per produktet: kondicionerë, sisteme individuale dhe qëndrore, aspiratorë, aksesorë aspirimi dhe radiatorë elektrikë gjerman për ngrohjen e të gjitha ambjenteve (të ndërtuar me gur vullkanik për një kursim deri 50-60 % të energjisë).

video
play-rounded-fill
Rreth Nesh

Patrik – Klima ka filluar aktivitetin e saj në Janar 2004 me qëllim tregtimin e kondicionerëve, sistemeve ngrohje-ftohje, aspirim, aksesorë dhe shërbime. Dyqani jonë ndodhet në rrugën Myslym Shyri Nr.56 – Tiranë.

Cilesi dhe Garanci

I ofrojme klienteve tanë markat më të mira (Panasonic , LUCHT-Lhz ) per produktet: kondicionerë, sisteme individuale dhe qëndrore, aspiratorë, aksesorë aspirimi dhe radiatorë elektrikë gjerman për ngrohjen e të gjitha ambjenteve (të ndërtuar me gur vullkanik për një kursim deri 50-60 % të energjisë).

video
play-rounded-fill