Radiatorë Elektrikë Tirane, Radiator Muri, Sisteme ngrohje qendrore, Radiatore per ngrohje LUCHT-LHZ, Radiator per tualete ne shitje – Patrik-Klima

Radiatorë Elektrikë Tirane, Radiator Muri, Sisteme ngrohje qendrore, Radiatore per ngrohje LUCHT-LHZ,

Sherbime Patrik Klima – Instalim Kondicioneri, Mirembajtje Sisteme Ngrohje-Ftohje, Mirembajtje Aspiratoresh,Mirembajtje te sistemeve mono dhe multi splitRreth NeshPatrik – Klima ka filluar aktivitetin e saj në Janar 2004 me qëllim tregtimin e kondicionerëve, sistemeve ngrohje-ftohje, aspirim, aksesorë dhe shërbime. Dyqani jonë ndodhet në rrugën Myslym Shyri Nr.56 – Tiranë.Cilesi dhe GaranciI ofrojme klienteve tanë markat më të mira (Panasonic , LUCT-Lhz , Haier) per produktet: kondicionerë, sisteme individuale dhe qëndrore, aspiratorë, aksesorë aspirimi dhe radiatorë elektrikë gjerman për ngrohjen e të gjitha ambjenteve (të ndërtuar me gur vullkanik për një kursim deri 50-60 % të energjisë).

Sherbime Patrik Klima – Instalim Kondicioneri, Mirembajtje Sisteme Ngrohje-Ftohje, Mirembajtje Aspiratoresh,Mirembajtje te sistemeve mono dhe multi splitRreth NeshPatrik – Klima ka filluar aktivitetin e saj në Janar 2004 me qëllim tregtimin e kondicionerëve, sistemeve ngrohje-ftohje, aspirim, aksesorë dhe shërbime. Dyqani jonë ndodhet në rrugën Myslym Shyri Nr.56 – Tiranë.Cilesi dhe GaranciI ofrojme klienteve tanë markat më të mira (Panasonic , LUCT-Lhz , Haier) per produktet: kondicionerë, sisteme individuale dhe qëndrore, aspiratorë, aksesorë aspirimi dhe radiatorë elektrikë gjerman për ngrohjen e të gjitha ambjenteve (të ndërtuar me gur vullkanik për një kursim deri 50-60 % të energjisë).

Radiatorë Elektrikë Tirane, Radiator Muri, Sisteme ngrohje qendrore, Radiatore per ngrohje LUCHT-LHZ,

Sherbime Patrik Klima – Instalim Kondicioneri, Mirembajtje Sisteme Ngrohje-Ftohje, Mirembajtje Aspiratoresh,Mirembajtje te sistemeve mono dhe multi splitRreth NeshPatrik – Klima ka filluar aktivitetin e saj në Janar 2004 me qëllim tregtimin e kondicionerëve, sistemeve ngrohje-ftohje, aspirim, aksesorë dhe shërbime. Dyqani jonë ndodhet në rrugën Myslym Shyri Nr.56 – Tiranë.Cilesi dhe GaranciI ofrojme klienteve tanë markat më të mira (Panasonic , LUCT-Lhz , Haier) per produktet: kondicionerë, sisteme individuale dhe qëndrore, aspiratorë, aksesorë aspirimi dhe radiatorë elektrikë gjerman për ngrohjen e të gjitha ambjenteve (të ndërtuar me gur vullkanik për një kursim deri 50-60 % të energjisë).

Sherbime Patrik Klima – Instalim Kondicioneri, Mirembajtje Sisteme Ngrohje-Ftohje, Mirembajtje Aspiratoresh,Mirembajtje te sistemeve mono dhe multi splitRreth NeshPatrik – Klima ka filluar aktivitetin e saj në Janar 2004 me qëllim tregtimin e kondicionerëve, sistemeve ngrohje-ftohje, aspirim, aksesorë dhe shërbime. Dyqani jonë ndodhet në rrugën Myslym Shyri Nr.56 – Tiranë.Cilesi dhe GaranciI ofrojme klienteve tanë markat më të mira (Panasonic , LUCT-Lhz , Haier) per produktet: kondicionerë, sisteme individuale dhe qëndrore, aspiratorë, aksesorë aspirimi dhe radiatorë elektrikë gjerman për ngrohjen e të gjitha ambjenteve (të ndërtuar me gur vullkanik për një kursim deri 50-60 % të energjisë).